Τελευταίες αναρτήσεις

Τελευταίες αναρτήσεις

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΖΑΡΙ - ΕΣΤΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ

Μετά το τέλος της γιορτής μας πραγμτοποιήθηκε το παζάρι με χειροτεχνικά έργα των παιδιών της ΣΤ2 τάξης του σχολείου μας. 
Οι γονείς που παρευρέθηκαν συμμετείχαν με την καρδιά τους κι έτσι όλα τα έργα(που πραγματικά ήταν υπέροχα) των μικρων μαθητών μας πουλήθηκαν.
Αμέσως μετά τα παιδιά μαζι με τη δασκάλα τους και το δ/ντη του σχολείου πήγαν στην Εστία Μητέρας Λιβαδειάς. Εκεί τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα, συνομίλησαν με τις εθελόντριες, που είναι ταγμένες στο πλευρό της γυναίκας και της μητέρας σε οποιαδήποτε ηλικία της ζωής της καθώς και στις γιαγιάδες που διαμένουν εκεί.Πραγματικά μπαίνοντας σ΄αυτό το χώρο της προσφοράς και του εθελοντισμού η ψυχη σου αλλάζει.
Ευχόμαστε ναναι όλοι τους καλά, να συνεχίσουν να προσφέρουν και να βρεθούν κι άλλοι να συμπορευτούν μαζί τους.
Στη συνέχεια παραδόθηκε το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε..κι ευχηθήκαμε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα πολλά. 
Έτσι μετά τη συγκέντωση τροφίμων για τους συνανθρώπους της ενορίας μας κι αυτή η εκδήλωση είναι στη λογική μας που είναι ό,τι το σχολειό πρέπει να ανοιχτό στην τοπική κοιωνία με σχέσεις αλληλεπίδρασης και αλληλοεξάρτησης.













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι μηνύματα με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!