Τελευταίες αναρτήσεις

Τελευταίες αναρτήσεις

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Επισκέψεις αθλητών στο σχολείο

                Στα πλαίσια της Ευέλικτης Ζώνης και της διαθεματικότητας καθώς και του προγράμματος «Αθλητισμός – Πολιτισμός (Ολυμπιακή παράδοση)» πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αθλητών στο σχολείο μας. Συγκεκριμένα τέσσερις ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού , ανάμεσά τους 2 Έλληνες,
ένας Γάλλος κι ένας Αργεντίνος συνοδευόμενοι από έναν διερμηνέα και έναν παράγοντα της ομάδας, έπειτα από πρόσκλησή μας επισκέφτηκαν το σχολείο και συνομίλησαν πολύ ευγενικά με τα παιδιά της Δ2 τάξης , ενώ απάντησαν με προθυμία στις ερωτήσεις και τις απορίες τους σχετικά με τον αθλητισμό.


 Επιπλέον επισκέφτηκε στο σχολείο μας ο κ. Οικονόμου διακεκριμένος πρώην παίχτης του μπάσκετ και τώρα προπονητής της ομάδας μπάσκετ της πόλης μας , συνοδευόμενος από τρεις παίχτες της ομάδας του.  Προβλήθηκε βίντεο αφιέρωμα από την καριέρα του και στη συνέχεια συνομίλησε με τα παιδιά, απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες.  Φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, έπαιξε μαζί τους μπάσκετ, υπέγραψε αυτόγραφα.










Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για τα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά αθλητές εν ενεργεία και πρώην Ολυμπιονίκες. Θα τους μείνει αξέχαστη η επίσκεψη αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι μηνύματα με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!