Τελευταίες αναρτήσεις

Τελευταίες αναρτήσεις

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Κλιματική αλλαγή

  Το σχολείο μας την Κυριακή 29 Νοεμβρίου θα πάρει μέρος στις εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων για την κλιματική αλλαγή. Το ραντεβού μας με τους διοργανωτές είναι στις 11 το πρωί στην πλατεία του Ζαπείου. Βέβαια εμείς δεν περιμέναμε αυτή την ημέρα για να ευαισθητοποιηθούμε, αφού εδώ και μέρες συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια μαζεύοντας καπάκια, τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν από τον Δήμο για ανθρωπιστικούς λόγους.  
  Οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται γιατί το χρονικό διάστημα 30 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία η 21η Σύνοδος της Διάσκεψης των Μερών της Σύμβασης-Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή. 
   Οι επιστήμονες, μελετώντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από έρευνες πολλών ετών, αποδεικνύουν πλέον ότι οι ανθρώπινες δραστηριότητες είναι υπεύθυνες για τη αλλαγή του κλίματος σε παγκόσμιο επίπεδο. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι η παγκόσμια μέση θερμοκρασία ενδέχεται να είναι έως και 5 °C υψηλότερη σε σχέση με τον προηγούμενο αιώνα, για να καταλάβουμε την ανθρώπινη επέμβαση!
Ένας αιώνας κλιματικής αλλαγής σε 52 δευτερόλεπτα
Κλιματική αλλαγή ενημερωτικό σποτάκι
Ο Bozzetto για τον πλανήτη που συνεχίζουμε να καταστρέφουμε
Μικρές κινήσεις, μεγάλες αλλαγές
Ενημερωτικό φυλλάδιο για την κλιματική αλλαγή
http://www.agiosathanasios.org.cy/uploadfiles/%CE%9A%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82.pdf
(Πάτησε στην εικόνα για να διαβάσεις το ενημερωτικό έντυπο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι μηνύματα με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!